Leon Weggelaar Fotografie Logo

Informatie

Over Leon Weggelaar Fotografie

Mooie dingen vastleggen. Daar gaat het om bij fotografie.
Leon Weggelaar Fotografie levert creatieve en kwalitatief hoogstaande fotografie, met zeer korte levertijden. Meestal heeft u dezelfde dag nog een drukklaar geretoucheerd beeld. Leon Weggelaar Fotografie is voor bedrijven, maar ook zeker voor particulieren.

‘Kan niet’ zult u niet snel horen. Meedenken en oplossingen bedenken, dat zijn kernkwaliteiten van Leon Weggelaar Fotografie.

Specialisaties van Leon Weggelaar Fotografie zijn: auto(sport)fotografie, luchtvaartfotografie, portretfotografie en evenementenfotografie. Maar ook voor andere soorten fotografie loont het om eens vrijblijvend contact te zoeken.

Leon Weggelaar Fotografie is officieel opgericht in april 2011 en heeft sindsdien tal van tevreden klanten. De kunst van het fotograferen is echter al veel langer in huis. Leon Weggelaar startte in 2002 met fotograferen en heeft sindsdien de camera niet meer losgelaten.

Neem vrijblijvend contact op en laat uw wensen vervullen…

 

Beeldbank

In de beeldbank staan een groot aantal foto’s, gecategoriseerd en voorzien van nuttige metadata.

Gespot! – Bent u aanwezig bij een evenement waar ik ook ben geweest? Dan is de kans aanwezig dat u uzelf kunt terugvinden in de beeldbank. U kunt de foto’s bestellen en via verschillende methoden betalen. Daarna worden de foto’s direct geleverd!

Mediabedrijven – Heeft u interesse in het regelmatig afnemen van foto’s voor bijvoorbeeld nieuwsartikelen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Met inloggegevens kunt u de foto’s direct downloaden en gebruiken.

Raceteams, evenementenorganisaties, etc. – Wanneer u met regelmaat meer foto’s wilt afnemen, kunt op basis van gemaakte afspraken uw foto’s selecteren, downloaden en direct gebruiken. De prijzen kunnen op deze manier omlaag en uw betaling hoeft niet steeds opnieuw geverifieerd te worden.

 

O.a. deze klanten gingen u voor:

 

Leon Weggelaar Fotografie is aangesloten bij:

CPN NGRJ